Ryhmien osallistujalistassa muutoksia

dfj
dfj
editoi October 2022   Muuta

Hei arvoisa Wilma Plus käyttäjä!

Kuten olet saattanut huomata, Wilma Plussan ryhmien tiedoissa on ollut mahdollista katsoa opiskelijalistaa, jossa on näkynyt listattuna kaikkien ryhmässä olevien opiskelijoiden nimet.

Tästä päivästä lähtien (24.8.2022) tämä ominaisuus on lakannut toimimasta.

Muutoksen takana ovat Visma, sekä opettajat ja huoltajat jotka ovat tehneet valituksen tästä ominaisuudesta.


Mutta miksi näin?

Visma oli meihin yhteydessä tästä asiasta, heidän mukaan huolestuneet huoltajat, opettajat ja kaupungit/kunnat olivat tehneet valituksen tästä ominaisuudesta. Visma on päättänyt lopettaa kurssissa olevien opiskelijalistan näkyvyyttä heidän rajapinnoista.

Kaupungeilla on herännyt meidän mielestä turhia ja ennakkoluuloisia ajatuksia, jonka takia he pakottivat Visman ottamaan ominaisuuden ja koko sovelluksen pois käytöstä kaikilta Wilma Plus käyttäjiltä.

Meidän osalta ei ole tarvinnut tehdä mitään toimenpiteitä, Visma ilmoitti itse korjaavansa ongelman heidän rajapinnoissa.


Mitä nyt? Onko ominaisuus tulossa takaisin?

Valitettavasti emme voi saada tätä tietoa muutoksen jälkeen, sillä tieto on saatu hakemalla Wilman virallisten rajapinnoista.

Ominaisuus tällä näkymin ei ole palaamassa takaisin.

Olemme saaneet tämän ominaisuuden lakkauttamisen jälkeen lukuisia sähköposteja liittyen tähän ominaisuuteen, jossa opiskelijat ja muut käyttäjät ilmoittivat tämän olevan yksi hyödyllisimmistä ominaisuuksista Wilma Plus sovelluksessa, jonka he haluaisivat mielellään takaisin kuntoon.


Jos koit tämän ominaisuuden tosi hyödylliseksi, pyydämme sinua lähettämään palautetta omalle kapungille tästä asiasta. Me emme valitettavasti voi vaikuttaa mitenkään asiaan.


Jatkamme kuitenkin innovatiivisten ominaisuuksien kehitystä tämän ominaisuuden sammuttamisesta huolimatta.


Kiitos, että ymmärrät tämän harmillisen tilanteen.

Terveisin Wilma Plussan kehitystiimi

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.

Hei vieras, tervetuloa!

Ole hyvä ja kirjaudu sisään! Jos et ole vielä rekisteröitynyt, sekin onnistuu ohessa.